top of page

Visszatekintés a 2016-os Freeswing évre

Így a januárt hátunk mögött hagyva, a sok betegeskedést kiheverve majdnem mindenki visszatalált heti rendszerességű órájához. Elkezdődött a 2017-es év, ami sok-sok újdonságot és meglepetést tartogat, azt ígérhetem!

De mi minden történt 2016-ban?

West Coast Swing Nyári Tábor 2016

Megrendeztük első West Coast Swing táborunkat július 8-9-10-én Gödöllőn, a csodálatos Erzsébet Királyné Szállodában. Két szinten tartottunk órákat a nap folyamán, este buliztunk és társasjátékoztunk. Akiknek éppen nem volt órája, azok kihasználhatták a relaxációs sziget jacuzziját és szaunáit. Utolsó nap délután pedig a helyi strandon lazítottuk le magunkat. Idén is várunk júliusban, de a helyszín még nem biztos. Hamarosan jelentkezünk a részletekkel!

Freeswing west coast swing nyári tábor 2016 helyszíne

Freeswing Műhely 2016 A 2015-ös sikerek után újra megnyitotta kapuit a Freeswing Műhely, mely oly népszerű lett, hogy a második óra után szét kellett bontanunk a középhaladó csoportot. Míg 2015-ben a technikára fektettünk nagyobb hangsúlyt, addig a könnyedebb, figurákban és variációkban gazdag órák jellemezték a tavalyi Műhelyt. És mi lesz a fő téma 2017-ben? Hamarosan kiderül!

Facebook csoport mérföldkő Augusztus 30-án elérte facebook csoportunk a 200 főt! Itt osztunk meg minden új tanfolyammal, bulival, táborral és még sok más hasznos dologgal kapcsolatos információt. Ha esetleg még nem vagy tagja a Freeswing partydance facebook csoportnak, a linkre kattintva megteheted! Ne maradj le semmi jóról! 

Beavatás Kezdőként először elmenni bulizni, ráadásul egyedül, sokaknak félelmetes gondolat. Ezért megyünk együtt 4-5 hónap után, amikor ráadásul már középhaladók vagytok. Összeszedjük a kezdő-középhaladó csoportokat, beülünk egy-két italra, utána pedig irány a buli. Így legyen idén is! Tavasszal készüljetek!

Foci EB

Freeswing west coast swing csapat szurkol a magyaroknak az EB-n

West Coast Swing promó videó Videó vágó programok hosszas próbálgatása, tanulása és gyakorlása után sikerült végre valóra váltani egy régi álmot. Elkészült az első változata az első Freeswing promó videónak, ami reményeink szerint sok-sok új emberhez fogja eljuttatni ezt a fantasztikus táncot. Ha szeretnéd megmutatni ismerőseidnek, oszd meg bátran! Vagy mutasd meg, hogy táncolunk mi (lejjebb)! https://www.youtube.com/watch?v=kZQ0eagknHk

Karácsonyi bemutató: klub-koreográfia Idén is csatlakoztunk az Everydance karácsonyi bemutatójához, ahol egy pörgős West Coast Swing koreográfiát adtunk elő. Ezekre a bemutatókra az előadás napja előtt 1-2 hónappal szoktunk elkezdeni készülni a klub csoporttal. A 2016-os koreográfia mindenkitől nagy fejlődést követelt meg a sok forgás miatt, de végül beérett a sok gyakorlás. Idén minden Freeswing tagnak lesz lehetősége részt venni három különböző nehézségű koreográfia egyikében a karácsonyi bemutatón!

Boldog táncosok west coast swinget táncolnak egy esküvőn
Comentarios


bottom of page