top of page

A FREESWING CSAPAT

Friesz Levente - Freeswing alapító, West Coast Swing oktató, WCS blog és Vlog szerző

Levi

Alapító és tánciskola vezető, Táncoktató, Freeswing Blog és Vlog szerkesztője

Levi 2008-ban, felnőttként kezdett West Coast Swinget táncolni Budapesten. 2010-től Londonban élt, tanult és tanított WCS-t. 2015-ben Budapesten megalapította a Freeswing tánciskolát, amit ma már feleségével, Annával vezet. A Freeswing blog és Youtube csatorna szerkesztője.

Szívügye a West Coast Swing népszerűsítése, a közösség építése és a tánc (legyen az bármely stílus is) szeretetének átadása.

  • Facebook
Bánki Anna Freeswing vezető tanár West coast swing instruktor.jpg

Anna

Tánciskola vezető, Táncpedagógus, Táncművész

Anna gyerekkora óta táncol, versenyez, előad, tanít és az ArTen Dance Company szakmai vezetője. A Magyar Táncművészeti Egyetemen két diplomát szerzett, mesterdiplomás táncpedagógus. 2018 óta foglalkozik mélyebben a West Coast Swinggel.

  • Facebook
Szapper Balázs west coast swing oktató Freeswing.jpg

Balázs

Táncoktató

Balázs 2018 óta táncol West Coast Swinget teljes gőzzel és fejleszti magát nemzetközi rendezvényeken, magánórákon és heti rendszerességű órákon. 2022-ben csatlakozott a Freeswinghez.

 

A Magyar West Coast Swing Kupa megálmodója és egyik fő szervezője, ahol a szintezett versenyeket egy hatalmas buli koronázza meg.

  • Facebook
Barta Bálint Freeswing tanár West coast swing instruktor.jpg

Bálint

Táncoktató

Bálint Budapesten csapott bele a West Coast Swingbe, majd 2022/23-ban külföldi tanulmányútja során Freiburgban látogatta a helyi tánciskolákat szabadidejében. Németországban WCS instruktor képesítést szerzett, majd hazatérve újult erővel és lelkesedéssel csatlakozott a budapesti WCS közösséghez. A Freeswingben 2024-től Fannival oktat.

  • Facebook
Zotter Orsi Coti west coast swing oktató Freeswing.jpg

Coti

Táncoktató, wcshirek.hu szerkesztő

Cotit első táncórájára 14 éves korában vitte le versenytáncos édesanyja, akitől a tánc szeretetét is örökölte. Sok más tánc kipróbálása után, 2011-ben talált rá a West Coast Swingre, amit mindig is keresett. 2018-ban kezdett tanítani, majd 2022 januárjában csatlakozott a Freeswing tanári csapatához.

Coti a tánctanítás mellett a wcshirek.hu weboldal szerkesztője, ahol összegyűjtve és rendszerezve megtalálható az összes magyar wcs esemény, tanár és buli. Köszönjük Coti az egész West Coast Swing közösség nevében! :)

  • Facebook
Fanni profilklép_edited.jpg

Fanni

Táncoktató

Fanni pici kora óta táncol, különböző táncstílusokban kipróbálta magát, de a tíztánc nőtt leginkább a szívéhez. 14-18 éves koráig versenytáncolt, majd 2017-ben a Freeswingben kezdett el West Coast Swinget táncolni. 2023-ban csatlakozott a Freeswing tanári csapatához.

  • Facebook
Ressely Fanni Freeswing WCS oktató.jpg

Fanni

Táncoktató

Fanni 4 éves kora óta foglalkozik tánccal. Korábban akrobatikus rock and roll-ban, majd jazz, kortárs és show táncban versenyzett. A West Coast Swinggel 2021-ben ismerkedett, a Freeswingben 2024-ben kezdett tanítani párjával, Zsolttal.

  • Facebook
Ulrich Ferenc west coast swing dj és McGyver.jpg

Feri

Technikus, DJ

"A pirosat vagy a kéket vágjam el...?

- Kérdezzük meg Ferit!"

Feri mindenben is tud segíteni és rendkívül magas színvonalon teszi mindezt. Nélkülözhetetlen tagja a Freeswing táboroknak, a legjobb wcs zenék szolgáltatója wcs bulikban és régi jó barátunk.

Fun fact: a táborok hangtechnikájához az erősítőt ő maga építette :O

  • Facebook
Almásy Zsolt Freeswing WCS oktató.jpg

Zsolt

Táncoktató

Zsolt 2021-ben kezdett el a West Coast Swinggel foglalkozni. Fiatalon nem táncolt, viszont rendszeresen sportolt. Tökéletes példája annak, hogy sosem túl késő elkezdeni táncolni.

  • Facebook
bottom of page