top of page

A FREESWING CSAPAT

Friesz Levente - Freeswing alapító, West Coast Swing oktató, WCS blog és Vlog szerző

Friesz Levente

Alapító és tánciskola vezető, Táncoktató, Freeswing Blog és Vlog szerkesztője

Levi 2008-ban, felnőttként kezdett West Coast Swinget táncolni Budapesten. 2010-től Londonban élt, tanult és tanított WCS-t. 2015-ben Budapesten megalapította a Freeswing tánciskolát, amit ma már feleségével, Annával vezet. A Freeswing blog és Youtube csatorna szerkesztője.

Szívügye a West Coast Swing népszerűsítése, a közösség építése és a tánc (legyen az bármely stílus is) szeretetének átadása.

  • Facebook
Bánki Anna - West Coast Swing tanár, Táncpedagógus

Bánki Anna

Tánciskola vezető, Táncoktató, Táncművész

Anna gyerekkora óta táncol, versenyez, előad, tanít és az ArTen Dance Company szakmai vezetője. A Magyar Táncművészeti Egyetemen két diplomát szerzett, mesterdiplomás táncpedagógus. 2018 óta foglalkozik mélyebben a west coast swinggel.

  • Facebook
  • Facebook
Zotter Orsi Coti - West Coast Swing oktató

Coti

Táncoktató, wcshirek.hu szerkesztő

Cotit első táncórájára 14 éves korában vitte le versenytáncos édesanyja, akitől a tánc szeretetét is örökölte. Sok más tánc kipróbálása után, 2011-ben talált rá a West Coast Swingre, amit mindig is keresett. 2018-ban kezdett tanítani, majd 2022 januárjában csatlakozott a Freeswing tanári csapatához.

Coti a tánctanítás mellett a wcshirek.hu weboldal szerkesztője, ahol összegyűjtve és rendszerezve megtalálható az összes magyar wcs esemény, tanár és buli. Köszönjük Coti az egész West Coast Swing közösség nevében! :)

  • Facebook
  • Facebook
Szapper Balázs - West Coast Swing oktató

Balázs

Táncoktató

Balázs 2018 óta táncol West Coast Swinget teljes gőzzel és fejleszti magát nemzetközi rendezvényeken, magánórákon és heti rendszerességű órákon. 2022-ben csatlakozott a Freeswinghez.

 

A Magyar West Coast Swing Kupa megálmodója és egyik fő szervezője, ahol a szintezett versenyeket egy hatalmas buli koronázza meg.

  • Facebook
  • Facebook
Gyuranecz Fanni - West Coast Swing oktató

Fanni

Táncoktató

Fanni pici kora óta táncol, különböző táncstílusokban kipróbálta magát, de a tíztánc nőtt leginkább a szívéhez. 14-18 éves koráig versenytáncolt, majd 2017-ben a Freeswingben kezdett el West Coast Swinget táncolni. 2023-ban indították első kedő tanfolyamukat Balázzsal.

  • Facebook
  • Facebook
Ulrich Ferenc - Technikus Zseni

Feri

Technikus, DJ

"A pirosat vagy a kéket vágjam el...?

- Kérdezzük meg Ferit!"

Feri mindenben is tud segíteni és rendkívül magas színvonalon teszi mindezt. Nélkülözhetetlen tagja a Freeswing táboroknak, a legjobb wcs zenék szolgáltatója wcs bulikban és régi jó barátunk.

Fun fact: a táborok hangtechnikájához az erősítőt ő maga építette :O

  • Facebook
bottom of page