top of page

máj. 03., P

|

Budapest

Freeswing Koreo Camp - West Coast Swing koreográfia tábor

Szeretnél szebben táncolni? Jobban előadni? Jobb versenyeredményeket? Határozottabb vonalakat? Új mozdulatokat beépíteni a táncodba? Szeretnél egy király táncos videóklipet magadról?

Freeswing Koreo Camp - West Coast Swing koreográfia tábor
Freeswing Koreo Camp - West Coast Swing koreográfia tábor

Dátum és helyszín

2024. máj. 03. 18:00 – 2024. máj. 05. 21:00

Budapest, Budapest, Budafok, Hungary

Részletek

Nyomjuk újra! Még egyszer! Feszesebben! Újra! Élesebben! Újra!

Szeretnél szebben táncolni? Jobban előadni? Jobb versenyeredményeket? Határozottabb vonalakat? Új mozdulatokat beépíteni a táncodba?

Szeretnél egy király táncos videóklipet magadról?

> Freeswing Koreo Camp - bejárós koreográfia workshop

Megtanulunk egy viszonylag rövid koreót péntekről vasárnap délelőttre, délután pedig leforgatjuk életed legvagányabb táncos videóklipjét (ha szeretnéd).

Fények! Kamera 1! Kamera 2! Füst! Készen állsz? Forog!

Május 3-5. | Helyszín: hamarosan (Budapest)

Jelentkezés párban vagy szólóban: - páros jelentkezők azonnali belépést nyernek (regisztrációs pár csak a regisztrációhoz kell) - szóló jelentkezőket párosítjuk jelentkezési sorrendben

Részvétel az órákon fix párral vagy párcserével - ha szeretnéd az órákat fix partnerrel végig nyomni, jelezd a regisztrációs lapon. - a vasárnap délutáni filmezés alatt akár több párral is lenyomhatod

Mi fog történni az órákon? Megtanuljuk a koreót és szétgyakoroljuk. Tanulunk ütős figurákat, stylingokat, mozdulatokat, amiket szabad táncban is kamatoztathatsz majd, de itt a fókusz a mozdulatok minőségén, pontosságán és előadásmódon lesz. Ez sok ismétlést, pozitív hozzáállást és fárasztó próbákat követel tőled..

Mi fog történni a forgatáson? Letáncoljuk három páros / ötpáros csapatokban a koreót egymás után többször is, és felvesszük videóra, majd Levi vág belőle több videóklipet, amiket később megkapsz megvágva.

ÓRAREND: hamarosan - az órák péntek 18 óra körül fognak kezdődni, szombaton délelőtt és délután lesznek órák, valamint vasárnap délelőtt. Vasárnap délután forgatás. Kb. erre számíts.

JELENTKEZÉSI LAP: hamarosan

TANÁROK: Friesz Levente és Bánki Anna

Levi 2008-ban felnőttként kezdett west coast swinget táncolni Budapesten. 2010-től Londonban élt, tanult és tanított wcs-t. 2015-ben Budapesten megalapította a Freeswing tánciskolát. A Freeswing blog és Youtube csatorna szerzője/szerkesztője.

Anna gyerekkora óta táncol, versenyez, előad, tanít és az ArTen Dance Company szakmai vezetője. A Magyar Táncművészeti Egyetemen két diplomát szerzett, 2015 óta mesterdiplomás táncpedagógus. 2018 óta foglalkozik mélyebben a west coast swinggel.

A Freeswinget ma már együtt vezetik, heti rendszerességgel tartanak kezdőtől-extrahaladó szintig órákat, havi rendszerességgel tematikus workshopokat (Skillshop) és bulikat (Tea Dance). A táncoktatás és a wcs népszerűsítése mellett nagy hangsúlyt fektetnek eseményeiken a közösségi élményre. Hivatásuknak érzik a tánc szeretetének átadását és egy támogató táncos közösség építését.

TÁBOR ÁRA:

ELÉRHETŐSÉGEK: Email: info@freeswing.hu Telefonszám: 30 857 62 38 (Anna) | 30 720 06 87 (Levi)

*** MINDEN TOVÁBBI RÉSZLETTEL ÉS INFÓVAL HAMAROSAN ÉRKEZÜNK!

Oszd meg ismerőseiddel!

bottom of page