top of page

Budafest 2017 - döntő nélkül is tökéletes volt


Egyszer egy barátom azt mondta: a tökéletes West Coast Swing hétvégéhez három dolog kell: szex, óriási bulik és egy serleg. De kell-e mindez egy nagyszerű hétvégéhez?

A nemzetközi rendezvények után sokan áradoznak facebookon a szervezők precízségéről, a hatalmas bulikról, a kíváló zenékről és így tovább. A legnagyobb dícséretek azonban mindig valamilyen verseny dobogósaitól érkeznek. Nem véletlenül, hiszen a dobogó varázslatos ereje rögtön megszépíti az elmúlt napok eseményeit, még ha nem is voltak azok olyan nagyszerűek. Persze nem csak ez kell egy jó hétvégéhez. Sőt, kell egyáltalán dobogóra állni, hogy fantasztikus hétvégéd legyen?

Egyszer egy barátom azt mondta: a tökéletes West Coast Swing hétvégéhez három dolog kell: szex, óriási bulik és egy serleg. Biztos vagyok benne, hogy bárkinek feljavítaná a hétvégéjét az előző három dolog, de mi az, ami elengedhetetlen egy nagyszerű, illetve a tökéletes rendezvényhez? Mitől volt olyan nagyszerű ez a Budafest? Sok minden eszembe jut, de az első az, hogy nem volt hajó! :)
Minden év január elején kerül megszervezésre Budafest, Európa egyik legnagyobb West Coast Swing rendezvénye, ahol közel 1000 táncos vesz részt, több mint 30 országból.A Budafest hajó története: Még valamelyik korai Budafesten elkezdett felcsúszni a lerakott parketta a bálteremben és a szervezők, Ádám, Rita és Gábor kénytelenek voltak előrukkolni valami megoldással, hogy ne hiúsuljon meg a rendezvény. Így kibérelték az Európa nevű hajót, amin rendeztek már korábban más nagyszabású táncos bulikat. A hajó elindult 11 órakor az egy órás kis körútra, de a buli nem állt meg. Az éjféli kikötéstől pedig pirkadatig folytatódott a tánc. A hajó annyira tetszett a külföldieknek, hogy csaknem követelték azt az elkövetkező Budafestekre.
Sok boldog ember west coast swinget táncol a Budafest buli hajón
Az mc felkészíti a táncos nézőket a nagy west coast swing pro showra Budafesten

Comments


bottom of page