Legfrissebb west coast swing kezdő tanfolyam

Szeptember 8. csütörtök 18:00
Helyszín: Budapest, 1065. Hajós u. 25.
Bejárat a Hajós és Zichy utca sarkán > SUPERGYM
 
Feltétlenül jelentkezz a regisztrációs lap kitöltésével, hogy a megfelelő létszámról és fiú-lány arányokról tudjunk gondoskodni.

Kezdő west coast swing tanfolyam

West coast swing kezdő tanfolyamok nagyjából kéthavonta indulnak nálunk. Jellemzően 3-4 hétig lehet még csatlakozni az első óra után, ha nem akarod nagy lemaradással kezdeni. Minél később csatlakozol, annál nagyobb kihívás lesz elsajátítani a biztos alapokat. Ha nincs nagy tapasztalatod valamilyen más táncokban, akkor mindenképpen azt javasoljuk, hogy már a tanfolyam első-második órájától kezdj el járni!

Kezdő tanfolyam…vagy nem tanfolyam?

Mint bármely más táncot, sportot, hobbit, tevékenységet, a west coast swinget is egy életen át lehet tanulni. Egy hat-nyolc alkalmas west coast swing kezdő tanfolyam alatt meg lehet tanulni pár alaplépést, és ha bátor vagy, akár buliba is lemehetsz már. De a tanulásnak itt még korán sincs vége!

Nálunk nincsenek meghatározott idejű tanfolyamok (8 hetes kezdő, 5 alkalmas középhaladó stb.). Elkezded tanulni a táncot, amikor becsatlakozol és addig jársz, amíg csak jó érzed magad összetartó kis közösségünkben. Egy-egy kezdő csoport tagjai akár évekig együtt tanulnak nálunk és formálódnak kisebb baráti társaságokká, akik aztán együtt jönnek el életük első west coast swing bulijába.

Mivel gyakran indulnak kezdő tanfolyamok, ezért általában hamar adódik lehetőség akár heti többször is órákra járni, ismételni a tanultakat és újabb emberekkel megismerkedni. Szóval nem kell aggódni, hogy megrekedsz csak egy csoportnyi jófej emberrel a hátralévő west coast swing karrieredben.

West coast swing kezdő tanfolyam előtti tudnivalók

Váltócipő. Kényelmes ruha. És kész. Tényleg! A cipőre érdemes odafigyelni, hogy ne tapadjon parkettán a talpa. De az első pár órán szinte bármilyen cipőben rendben leszel. Akár zokniban is. De azért hozz cipőt!