Kezdő west coast swing tanfolyam

Kezdő west coast swing tanfolyam

West coast swing kezdő tanfolyam kéthavonta indul nálunk, melybe 3-4 hétig lehet még csatlakozni az első óra után. Tehát szinte bármikor belevághatsz, csak az elhatározás kell!

Azért érdemes figyelembe venni, hogy minél később csatlakozol, nyílván annál nagyobb kihívás lesz elsajátítani a biztos alapokat. Ha nincs tapasztalatod valamilyen más táncban, akkor mindenképpen azt javaslom, hogy már a tanfolyam első-második órájától kezdj el járni!

Kezdő tanfolyam…vagy nem tanfolyam?

Mint bármely más táncot, a west coast swinget is egy életen át lehet tanulni. Egy hat-nyolc alkalmas west coast swing kezdő tanfolyam alatt meg lehet tanulni az alapokat, és ha bátor vagy, akár buliba is lemehetsz már. De a tanulásnak itt még korán sincs vége!

Nálunk nincsenek meghatározott idejű tanfolyamok. Elkezded tanulni a táncot, amikor becsatlakozol és addig jársz, amíg csak jó érzed magad összetartó kis közösségünkben.

West coast swing kezdő tanfolyam előtti tudnivalók

Váltócipő. Kényelmes ruha. És kész. Tényleg! A cipőre érdemes odafigyelni, hogy ne tapadjon parkettán a talpa. De az első pár órán szinte bármilyen cipőben rendben leszel. Akár zokniban is. De azért hozz cipőt!