Misztikus technikák west coast swingben

Misztikus technikák west coast swingben? Itt a megoldás!

Itt van három már-már misztikus állítás, amit hallhattál west coast swing (vagy más táncos) órán, de talán sose értetted/érezted meg, hogy hogyan kell csinálni:

Használd a talajt!

Ne ess le a lábadról, találd meg a tengelyedet és jól fogsz forogni!

Hátból tartsd a karod, a kereted, a kapcsolatot!

Mind a három olyan, amit éveken keresztül hallgattam, mire sikerült ráéreznem. Éveken keresztül kérdezgettem különböző tánctanárokat, hogy mi a titka, de nem tudta egyből megcsinálni a testem a sokadik fajta gyakorlat és tanács után sem.

Ha visszagondolok, hogy mi segített ráéreznem és megértenem ezeket a misztikus köd borította technikákat, akkor nem tudok EGY konkrét kulcsmondatot, gyakorlatot vagy tanácsot felidézni. De fel tudok idézni százat, ami mind igaz volt és a cél felé segített.

Sok tanár óráján voltam már, de százból csak egy órán tanították ezeket a dolgokat. Nem azért, mert ne tudták volna mi ez, vagy hogy hogyan kell tanítani, hanem talán inkább azért, mert nem lehet egy óra alatt látványos fejlődést elérni ezekben a dolgokban.

Ha bármilyen workshopon tanítanak ilyen technikát, akkor vegyél részt rajta, mert ha egy óra alatt nem is lehet megtanulni, ez lesz egy a sok órából, ami által végül ráérzel!

Ha szeretnél ráérezni a szükséges izommunkára, akkor csinálni kell. Sokat. Rendszeresen. Ez a legfontosabb recept, ami “felgyorsíthatja” a tanulás folyamatát.

Nincs varázslat west coastswingben sem

Most lehet elkedvetlenítettelek, mert nem tudok felajánlani neked egy bájitalt, egy kapszulát vagy egy 45.000 Ft-ról 4.590 Ft-ra leértékelt limitált ideig letölthető e-bookot, ami sokkal gyorsabban megtanítja ezeket a technikákat. 

Remélem nem. Remélem megérted, hogy vannak dolgok, amiket csak munka és idő befektetésével lehet megtanulni. Ezek általában a legértékesebb dolgok. 

A következőt tudom felajánlani: gyere el a Freeswing szóló technika órára és elmondom az összes tippet, tanácsot, amit hosszú évek alatt gyűjtöttem össze. Nem fogok semmilyen titkot elárulni, mert nincs ilyen. Nem lesz semmilyen varázslatos technika, amitől gyorsabban fogod megtanulni, mert nincs ilyen. De kapsz lehetőséget, hogy rendszeresen, tudatosan gyakorold ezeket a technikákat (is) és azonnali visszajelzést kapj arról, amit csinálsz.

Részletek és fb esemény itt:

Oszd meg ezt a cikket