A hét minden napján találhatsz west coast swing órákat különböző szinteken a Freeswing órarendben. Van, aki kétszer-háromszor jár hetente és van, aki egyszer. Van, aki már az első naptól versenyezni is szeretne és van olyan, aki több év után sem akar versenyezni.

Hozzánk csak fiatalok járnak, de van köztünk, aki csak pár évtized élettapasztalattal rendelkezik és van, aki ennél sokkal többel. Vannak köztünk beosztottak, középvezetők, életművészek és cégvezetők is.

Sokfajta emberrel fogsz nálunk megismerkedni, sokfajta háttérrel, akiket egy dolog hozott össze: a tánc.

a TÁNC? AZ ALAP!

Minden héten találkozunk, hogy táncoljunk és kilépjünk a hétköznapi pörgésből. De a táncon túl ismeretségek, barátságok, kapcsolatok és…még sokminden más születik.

A hét minden napján rendeznek bulikat a magyar west coast swing tanárok, ahova rendszeresen el is járunk. Általában ott futunk össze, de néha meg is szervezzük és együtt megyünk el.

Azért jó együtt elmenni életed első west coast swing bulijába, mert így biztosan lesznek ismerősök, régebbi motorosok, akik adhatnak egy-egy jó tanácsot, ami mindig jól jön az első alkalmaknál.

EGYÜTT BULIZUNK

Pár hónap alatt minden kezdő csoport megérik élete első bulijára. Ilyenkor együtt elmegyünk a hétvégi west coast swing buliba.

Habár kedves és befogadó a west coast swing közösség, és nem is annyira félelmetes az első buli, amikor együtt megyünk le, a biztonság kedvéért azért megiszunk egy italt a helyszínre érkezés előtt. Csak hogy lazábban menjenek a dolgok…

néha egy ital nem árt meg...

Főleg életed első bulija előtt! A west coast swing közösség befogadó, de ki ne aggódna, ha csak egy picit is, élete első bulija előtt? Egy kis italozás a többiekkel határozottan ellazít.

Ahogy feljebb is írtam: a tánc az alap. De hamar rájössz majd, hogy a táncon túl mennyi érdekes és értékes emberrel futhatsz össze. Mivel a táncon túl is jó néha együtt lógni, ezért szoktunk társasjáték bulikat is rendezni.

TÁRSASJÁTÉK BULIK

Szeretünk időnként összejönni játszani, hiszen a játék is kikapcsol, mint a tánc. És játék közben többet tudunk beszélgetni, van lehetőségünk megismerni egymást.