Tanfolyamok

West coast swing kezdő tanfolyam

West coast swing kezdő tanfolyam kéthavonta indul nálunk, melybe 3-4 hétig lehet még csatlakozni az első óra után. Tehát szinte bármikor belevághatsz, csak az elhatározás kell!

Azért érdemes figyelembe venni, hogy minél később csatlakozol, nyílván annál nagyobb kihívás lesz elsajátítani a biztos alapokat. Ha nincs tapasztalatod valamilyen más táncban, akkor mindenképpen azt javaslom, hogy már a tanfolyam első-második órájától kezdj el járni!

Kezdő tanfolyam…vagy nem tanfolyam?

Mint bármely más táncot, a west coast swinget is egy életen át lehet tanulni. Egy hat-nyolc alkalmas west coast swing kezdő tanfolyam alatt meg lehet tanulni az alapokat, és ha bátor vagy, akár buliba is lemehetsz már. De a tanulásnak itt még korán sincs vége!

Nálunk nincsenek meghatározott idejű tanfolyamok. Elkezded tanulni a táncot, amikor becsatlakozol és addig jársz, amíg csak jó érzed magad összetartó kis közösségünkben.

West coast swing kezdő tanfolyam előtti tudnivalók

Váltócipő. Kényelmes ruha. És kész. Tényleg! A cipőre érdemes odafigyelni, hogy ne tapadjon parkettán a talpa. De az első pár órán szinte bármilyen cipőben rendben leszel. Akár zokniban is. De azért hozz cipőt!

West coast swing intenzív

Egy west coast swing intenzív tanfolyam vagy hétvége legfeljebb arra jó, hogy belekóstolj a műfajba. Sokat fogsz, rövid idő alatt tanulni és aztán sokat fogsz gyorsan felejteni. Akkor van igazán értelme egy intenzívnek, ha utána sokszor ismétled a tanultakat.

Egy intenzív tanfolyam másik célja, hogy gyorsan felzárkóztasson egy már elindult west coast swing kezdő tanfolyamhoz. Gyorsan kiképzünk az alapokból, amit aztán sokszor fogsz még ismételni a heti rendszerességű órákon.

West coast swing magánóra

Ha teljes figyelemre vágysz. Ha lemaradtál a csoportodtól. Ha beleszerettél a west caost swingbe és komolyabban csinálnád vagy csak gyorsabban akarsz fejlődni.

Akkor jó választás a magánóra! De mi az a magánóra? Hatvan perc, amikor a tanár csak veled foglalkozik.
West coast swing magánóra cikk: http://www.freeswing.hu/maganorazz-tudatosan-es-hatekonyan/