Pénteki WCS BOOST

Pénteki WCS BOOST

2017, October 11.

Mi az a pénteki WCS BOOST?

A Freeswing WCS BOOST egy olyan heti rendszerességű óra lesz, ahol nagyobb mélységekben tanulhatsz mindarról, amire a west coast swing órákon nem jut elég idő, pedig nagyon hasznos lenne. Legyen az stabilitás, forgástechnika, musicality, kommunikáció, és még sorolhatnám.

 

Milyen szintnek érdemes eljönnie?

A teljesen kezdőtől az extra-mega haladóig bárkinek. Ha csak három figurát ismersz, akkor segíteni fog jobban elsajátítani a west coast swinget a jövőben. Ha már west coast swing veterán vagy, akkor segíteni fog megtalálni a hiányzó láncszemeket a táncodban. 

 

Mire NE számíts a WCS BOOST órákon?

Ezek az órák nem west coast swing órák lesznek. Nem lesznek west coast swing figurák. Nem feltétlenül fogunk párban dolgozni minden órán. És pontosan e miatt lesz olyan hasznos ez az óra a west coast swingednek.

 

Akkor mi értelme van? Én west coast swingben akarok jó lenni!

Olyan készségeket sajátíthatsz el, melyektől jobb táncos leszel. Jobban fogsz kommunikálni a partnereddel, stabilabban fogsz állni a lábadon, vagy éppen jobban fogsz forogni. Egy "ideig meg lehet élni" a west coast swing figurákból, de ha csak figurákat tanulsz, akkor hamar megtalálod a határaidat. Ahhoz, hogy igazán jó, kreatív táncokban legyen részed, több kell, mint a wcs figurák. Ahhoz, hogy újra meginduljon a fejlődésed, a tánctechnikádon kell dolgoznod, és nem egy 124. figurán. Fogsz tanulni ilyen készségeket a west coast swing tanfolyamokon is, de csak mértékkel.

 

Ki fog tanítani?

Olyan vendégtanárokat keresek ezekre az órákra, akik nagyszerű táncosok és tanárok, továbbá legalább egy páros táncot aktívan táncolnak. És így el is jutottunk első vendégtanárunkhoz:

 

Szeretném bemutatni nektek Újszászi Dorottyát, akit legtöbben csak Dottyként ismernek a táncos világban. Ő lesz a vendégtanárunk a pénteki wcs boost órákon, melyek november 3-án indulnak 18:00-kor.

 

Dottyról röviden, tömören:

A Magyarországon született, de gyerekkorát Kubában töltő Dotty 2001-ben a latin-amerikai táncok magyar ranglistájának első helyén szerepelt Falugégi Andrással. 2002-­ben szerezte meg táncművész diplomáját. Szabadúszó táncművészként a világ 45 országában adott elő és tanított táncot (salsa, kortárs tánc, zouk). Jelenleg a saját kreációján, a CONSLA© táncstílus fejlesztésén dolgozik, mely egy páros tánc, a salsa, kortárs tánc és a kontakt tánc ötvözete. Pályája során megismerkedett a pilates­-szel is és 2007­-től a Stott Pilates® diploma megszerzése után nemzetközi szinten oktatott egyéni és csoportos órákat. 2013-ban a Got to dance elődöntőse volt.

 

És ha ez nem győzött meg arról, hogy mennyit tanulhatsz tőle, akkor vess egy pillantást az önéletrajzára: 

 

http://docs.wixstatic.com/ugd/75a247_3288333af06b4591a02119ea460f126c.pdf

 

Volt már szerencsém részt venni Dotty workshopján és csak ajánlani tudom. Én ott leszek minden órán, az biztos!

 

 

Jelentkezési laphoz katt ide!

 

Jelentkezés limitált számban!

 

Facebook eseményhez kattints a képre! 

https://www.facebook.com/events/151961828736578